Wat bieden wij u?

Bent u eigenaar, huurder, verhuurder van een woning of een appartement?
Of bent u aan het bouwen of aan het verbouwen?
Schade aan uw woning en/of alles wat in de woning staat kan grote financiële gevolgen hebben.
Om te vermijden dat u zich over geldzaken zorgen moet maken, is het bijzonder belangrijk dat u een goede brandverzekering afsluit.
Een brandverzekering verzekert u naast brand, ook voor risico's als waterschade, glasbraak, stormschade, hagelschade, elektriciteitsschade, en nog vele andere zaken.
Wij raden u ook sterk aan om de dekking diefstal in uw brandverzekering op te nemen.
BENT U EIGENAAR VAN EEN HUIS OF EEN APPARTEMENT?

De brandpolis biedt dekking voor uw huis/appartement en ook voor uw zonnepanelen, zwembad, garage op een ander adres, tuinhuis,…
Deze biedt ook dekking voor alles wat in uw woning staat, zoals bijvoorbeeld de meubelen, maar ook kledij en juwelen zijn verzekerd.
Bij schade aan het gebouw wordt u vergoed voor het wederopbouwen van uw woning, voor schade / diefstal aan het meubilair wordt u vergoed voor het vervangen van deze meubelen.

HUURT U EEN HUIS OF EEN APPARTEMENT?

In het huurcontract, opgesteld door de verhuurder, bent u als huurder in de meeste gevallen verplicht om een verzekering af te sluiten, namelijk de huurdersaansprakelijkheid.
De huurderaansprakelijkheid treedt in werking als er schade is aan het gebouw waarvoor u aansprakelijk kan gesteld worden.
Verder is het uiteraard ook hier aan te raden om de inboedel te verzekeren.

VERHUURT U HUIZEN OF APPARTEMENTEN?

Als eigenaar is het aan te raden u te verzekeren voor de nieuwwaarde van uw gebouw. Bijvoorbeeld bij brand zal uw polis u als eigenaar vergoeden en deze vergoeding zal zij verhalen op de aansprakelijke, bijvoorbeeld uw huurder.

GAAT U BOUWEN OF VERBOUWEN?

Als u gaat bouwen of verbouwen raden wij steeds aan om een ABR-polis (alle bouwplaats risco’s) af te sluiten.
Deze polis biedt in de eerste plaats dekking voor schade aan het werk zelf zoals een slecht gestutte muur die omvalt, cementbrij op de ramen, enzovoort.
Verder wordt er ook dekking geboden als er door de werken die u laat uitvoeren schade bij de buren ontstaat zoals scheuren in de gemeenschappelijke muur, verzakkingen, enzovoort.

Contacteer ons!

Wat uw verzekeringsdekkingsbehoeften ook zijn, wij zijn er om het leven goed te laten verlopen.
Vraag een offerte aan of bel ons.