Wat bieden wij u?

PENSIOENSPAREN

Iedere Belg kan tot 940 EUR storten in het kader van pensioensparen. Door de fiscus bekomt u hierdoor een belastingsvoordeel van 30 % op uw gestorte premies.

Met andere woorden als u 940,00 EUR in pensioensparen stort, krijgt u 282,00 EUR terug.

LANGETERMIJNSPAREN

De fiscus geeft u de mogelijkheid om 2260,00 EUR te storten in het langetermijnsparen en dit fiscaal af te trekken. Ook hier realiseert u een belastingsvoordeel van 30% op de gestorte bedragen.

Zowel voor het pensioensparen als voor het langetermijnsparen kunt u kiezen in welke fondsen uw storting belegd worden.

U kunt kiezen tussen:

Tak 21
Hier hebt u een volledige kapitaalsgarantie en een opbrengstgarantie. Gezien de huidig zeer lage intrestvoeten is het gegarandeerd rendement ook zeer laag (in vele gevallen slechts 0,25%)

Tak 23
De meeste maatschappijen hebben een ruim aantal fondsen ter beschikking waarin kan belegd worden. Hier hebt u geen kapitaalsgarantie en ook geen opbrengstgarantie maar hebt u kans op een mooier, hoger rendement.

Wat kunnen wij u bieden op vlak van pensioenvorming?

We kunnen voor u een gepersonaliseerde studie maken welk pensioenkapitaal u nodig hebt om uw levensstandaard op peil te houden.
Verder kunnen we u een aantal formules aanbieden zodat al uw pensioenstortingen fiscaal geoptimaliseerd worden!

Naargelang uw beleggingsprofiel kunnen we een mix aan producten voorstellen gaande van kapitaalsgegarandeerde producten (Tak 21) tot fondsgerelateerde producten (Tak 23).

Contacteer ons!

Wat uw verzekeringsdekkingsbehoeften ook zijn, wij zijn er om het leven goed te laten verlopen.
Vraag een offerte aan of bel ons.