Wat bieden wij u?

De Belgische geneeskunde is één van de beste ter wereld, dit is zeer geruststellend maar heeft natuurlijk zijn prijskaartje.
De wettelijke ziekteverzekering komt maar beperkt tussen en gezien de huidige besparingen zal dit er niet op verbeteren.
Om ervoor te zorgen dat een ziekenhuisbezoek u geen financiële kater oplevert, bieden wij u hiervoor mooie oplossingen.
Daarnaast bieden wij ook nog producten aan die u vergoeden voor andere medische kosten.
ZIEKENHUISOPNAME

Een hospitalisatie komt altijd ongelegen, wie gaat er nu graag naar het ziekenhuis? Daarbij komt nog eens de financiële kost die snel kan oplopen.
Om u al vrij te stellen van geldzorgen bieden wij een breed gamma van hospitalisatieverzekeringen aan, zodat we u op maat kunnen bedienen.
Daar komt nog eens bij dat u ook vergoed wordt voor de medische kosten die u moet maken ten gevolge van de hospitalisatie, zij het beperkt tot 90 dagen na de hospitalisatie.

Volgens gegevens uit de nationale gezondheidsenquete wordt 12 % van de Belgische bevolking elk jaar opgenomen in een ziekenhuis met minimum één overnachting, 10 % voor daghospitalisatie.

De meest voorkomende redenen zijn ondermeer ingrepen op knieen en onderbenen, chemotherapie, rugproblemen en zwangerschappen.

AMBULANTE KOSTEN

Deze verzekering vergoedt u voor de medische kosten die kunnen voorkomen zonder dat u opgenomen wordt in het ziekenhuis, zoals doktersbezoeken, kinesitherapie, hoorapparaten, …

Merk op: tandzorg is hier niet in verzekerd, daarvoor zijn er andere alternatieven (zie hieronder).

TANDZORG

Een bezoek aan de tandarts kost tegenwoordig handenvol geld, de verwachting is dat dit enkel meer zal kosten.
Om die reden raden wij aan een tandverzekering af te sluiten. Deze zal u vergoeden voor de gewone tandbehandelingen zoals gaatjes vullen
maar ook voor zwaardere ingrepen zoals implantaten plaatsen, beugels, …

THUISZORG

Hierbij bent u verzekerd voor niet-medische thuiszorg na een ziekenhuisopname en een maandelijkse vergoeding in geval van een zware en langdurige zorgbehoefte.

Contacteer ons!

Wat uw verzekeringsdekkingsbehoeften ook zijn, wij zijn er om het leven goed te laten verlopen.
Vraag een offerte aan of bel ons.