Wat bieden wij u?

Als onafhankelijk makelaar zoeken wij voor u de beste verhouding tussen premie en dekking op de Belgische markt. Wij gaan op zoek naar een formule die het best beantwoordt aan uw behoeften.
VERPLICHTE AUTOVERZEKERING (=BA AUTO)

Als u met de auto rijdt en u veroorzaakt een ongeval met uw wagen, dan zal deze verzekering de schade vergoeden die u met uw wagen heeft toegebracht.
Dit is de verplichte autoverzekering en wordt de BA Auto genoemd.

OMNIUM

Wat is de dekking Omnium? Dit is een optionele dekking, maar zeker voor nieuwe wagens een noodzakelijke dekking, binnen de autopolis die de schade aan uw wagen vergoedt in verschillende omstandigheden.

Binnen de Omnium herkennen we twee formules nl. de Full Omnium en de Kleine Omnium.

FULL OMNIUM
In deze formule zijn volgende zaken standaard gedekt: diefstal van uw wagen, schade aan uw wagen door glasbraak, brand, natuurkrachten (bijv. hagel) en aanrijding met dieren;dit alles zonder franchise.

Bij de Full Omnium wordt u ook vergoed als er schade aan uw wagen is die u zelf heeft veroorzaakt (bijv. u rijdt met uw wagen tegen een boom) en zal u ook vergoed worden als er vandalisme gepleegd wordt op uw wagen door onbekenden.

Deze laatste dekking kan gepaard gaan met of zonder franchise, dit is afhankelijk van de keuze van de klant.

KLEINE OMNIUM
In deze formule zijn volgende zaken standaard gedekt: diefstal van uw wagen, schade aan uw wagen door glasbraak, brand, natuurkrachten (bijv. hagel) en aanrijding met dieren;dit alles zonder franchise.

BESCHERMING VAN DE BESTUURDER

Wat is de dekking bescherming van de bestuurder? Dit is een optionele dekking die zeker aan te raden is. Een chauffeur die bij een ongeval in fout gekwetst is, wordt immers nooit vergoed door de verplichte BA autoverzekering. Deze bijkomende dekking voorziet hiervoor vergoeding.

BIJSTAND

Wat is de dekking bijstand? Dit is een optionele dekking die u kan afsluiten indien uw voertuig “jonger” is dan tien jaar.
U kan zowel een “bijstand voor voertuig” als een “bijstand voor personen” afsluiten.

BIJSTAND VOOR VOERTUIG
Deze dekking zal tussenkomen als uw auto getakeld moet worden door panne of door een ongeval overkomen in België of in een Europese lidstaat.
Daarbovenop zullen ook de kosten voor een vervangwagen vergoed worden.

BIJSTAND VOOR PERSONEN
Personenbijstand zal tussenkomen bij ziekte en ongeval, en dit over de hele wereld. Zowel uw medische kosten als repatriëringskosten zullen vergoed worden.
Iedereen die onder uw dak woont, geniet van deze bijstand.

RECHTSBIJSTAND
Wat is de dekking Rechtsbijstand? Dit is een optionele dekking, maar wel een zeer nuttige, binnen de autopolis die onder meer in werking treedt wanneer er een discussie is over wie er verantwoordelijk is voor een auto-ongeval. Een team van gespecialiseerde juristen zal deze zaak dan onderzoeken en u vervolgens bijstaan om tot een spoedige regeling van uw ongeval te komen.

De Rechtsbijstandsdekking komt tussenbeide in heel wat gevallen (zie hieronder), we onderscheiden ook hier twee formules, nl. de basispolis en de uitgebreide polis:

BASISPOLIS RECHTSBIJSTAND
Deze polis zal u bijstaan in het geval u een ongeval heeft waar een ander voertuig in betrokken is. Concreet kunnen zij er ook voor zorgen dat u sneller vergoed wordt voor uw schade (bijv. als u een ongeval heeft, waarin een buitenlands voertuig in betrokken is).

UITGEBREIDE POLIS RECHTSBIJSTAND 
Deze polis treedt in werking, buiten de dekkingen die vervat zitten in de basispolis, bij heel wat andere geschillen zoals:

  • Een geschil met een parkeerbedrijf (bijv. U kreeg een parkeerboete, maar u had een geldig parkeerbewijs)
  • Een geschil met de autogarage (bijv. Uw wagen vertoont verborgen gebreken bij aankoop / u bent niet tevreden over de herstelling van uw wagen)

Een geschil met de politie (bijv. U kreeg een snelheidsboete, maar u bent nooit op die plaats geweest)

Contacteer ons voor een autoverzekering op maat!

Wat uw verzekeringsdekkingsbehoeften ook zijn, wij zijn er om het leven goed te laten verlopen.
Vraag een offerte aan of bel ons.